vdn

Vad betyder VDN F555? Här är svaret!

Funderar du på vad second hand-porslinet tål och inte tål? Från sextiotalet och fram till 1973 märktes allt porslin för att du som konsument skulle få bättre koll på varans hållbarhet. Bakom märkning stod Varudeklarationsnämnden VDN. Under porslinet finns finns exempelvis stämpeln VDN F555. Vad kan du då läsa ut av stämplarna? Förutom att du […]

jacka1

Jackor från bland annat Fjällräven

Även om sommaren främst är sol så är det fint att ha en tunn jacka att dra på sig när det kyler på framåt kvällen. Två klassiska Fjällrävenjackor, en jeansjacka från Levis, en gråa kappa och en grå jacka samt en röd som definitivt sticker ut.

kjolfest8

Kjolfest!

Röda, gröna, gråa, blå och svarta, färglada och neutrala. Kjolar i olika snitt och stilar. Butiken är just nu full med snygga kjolar, både vintage och egendesignade.

butikenfullavvintage

Unika vintagekläder – nu i butik

Butiken är nu full av unika vintagekläder. Så vill du sticka ut i sommar kan du komma förbi hos mig och se om du hittar något som passar just din unika kropp och stil. Hos mig är alla kläder genomgångna, tvättade och strukna. Att köpa second hand ska ge samma känsla som att köpa nytt […]

sommaroppet

Sommar och nya öppettider

Nu är sommaren äntligen här och från den 1 juni och fram till den 27 augusti har jag öppet från torsdag till söndag 11-17.